Fakulty UK vyhlašují fotografické soutěže

Věda, život studentů nebo proměna fakulty – to jsou náměty soutěžních snímků, které mohou fotografové z řad posluchačů, absolventů a zaměstnanců Univerzity Karlovy přihlásit do fakultních soutěží. K letošnímu jubilejnímu pátému ročníku přírodovědecké soutěže Věda je krásná se připojila 1. lékařská fakulta UK, 3. lékařská fakulta UK a FotoFest Matematicko-fyzikální fakulty UK. Oceněné fotografie budou v průběhu podzimu vystaveny v Akademickém klubu ve Faustově domě, v Malé galerii vědeckého obrazu MFF UK, v prostorách 3. lékařské fakulty UK a na webových stránkách Věda je krásná.

FotoFest

Fotografie s vědeckou tematikou z oblasti matematiky, fyziky (včetně realizace fyzikálního experimentu) a informatiky (včetně počítačové grafiky) bez ohledu na žánr je možné zdarma registrovat na FotoFestu pomocí online formuláře. Přihlášení soutěžního snímku musí provést autor, autorský kolektiv či instituce (např. škola) do 4. října 2013. Vybrané snímky FotoFestu budou vystaveny na stránkách fakulty a v Malé galerii vědeckého obrazu MFF UK, Ke Karlovu 3. Více o soutěži FotoFest.


Fotosoutěž 2013 

Talentované fotografy v řadách studentů, absolventů a akademických pracovníků hledá 1. lékařská fakulta. Fotosoutěž 2013 je vyhlášena ve dvou kategoriích:

- Studentský život ve fotografii;

- Fakulta v proměnách času.

Soutěžní fotografie je možné zasílat elektronicky na adresu nebo doručit osobně na Oddělení výpočetní techniky 1. LF UK do 21. září 2013. Výběr fotografií provede odborná porota, kterou jmenuje děkan prof. Aleksi Šedo. Snímky v kategorii Studentský život budou vystaveny na soutěžní stránce Facebooku Spolku mediků českých.

Soutěž o nejlepší výtvarnou, fotografickou nebo video práci studentů 3. LF UK

U příležitosti 60. výročí vzniku samostatné lékařské fakulty vyhlásila 3. lékařská fakulta UK studentskou Soutěž o nejlepší výtvarnou, fotografickou a video práci. Soutěž není tematicky omezena a přihlášená díla ohodnotí komise složená z řad studentů, pedagogů a umělců. Slavnostní vyhlášení výherců soutěže proběhne v rámci fakultních oslav výročí v Karolinu a oceněná díla budou vystavena v prostorách fakulty.

Fotografie, fotografie výtvarných prací či odkazy na videa lze zaslat do  neděle 15. září  2013 na adresu .

Věda je krásná

Termín uzávěrky a kategorie pátého ročníku soutěže pro zaměstnance a studenty Univerzity Karlovy Věda je krásná bude oznámen na webových stránkách v průběhu září.



Poslední změna: 12. listopad 2014 16:54 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor vnějších vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám