Zápis ze zasedání Legislativní komise konaného dne 18. května 2017


Přítomni: JUDr. Ing. Josef Staša, CSc. (PF), Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. (PF), PaedDr. Eva Marádová (PedF), PhDr. Tomáš Nigrin, Ph.D. (FSV), Michal Říha (PF), Lukáš Kostínek (PF), Mgr. Samuel Zajíček (FF)


Hosté: Mgr. Bc. Eliška Kadlecová (PF), Mgr. Tereza Svobodová (RUK), PhDr. Pavla Nečasová, Ph.D. (PedF)


a)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Statutu LF HK (č. j. 129/a/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise vyjádřila souhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu VR LF HK (č. j. 129/b/2017) s výhradou provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínku a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS LF HK (č. j. 129/c/2017) a poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Volebního řádu AS LF HK (č. j. 129/d/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci studia na LF HK (č. j. 129/e/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na LF HK (č. j. 129/f/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise vyjádřila souhlasné stanovisko k návrhu Disciplinárního řádu pro studenty LF HK (č. j. 129/g/2017) s výhradou provedení legislativně technických oprav.


b)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Statutu PedF (č. j. 132/a/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci studia na PedF (č. j. 132/b/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Disciplinárního řádu pro stdenty PedF (č. j. 132/c/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu VR PedF (č. j. 132/d/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Volebního řádu AS PedF (č. j. 132/e/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS PedF (č. j. 132/f/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci státní rigorózní zkoušky na PedF (č. j. 132/g/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na PedF (č. j. 132/h/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Souhrn připomínek a legislativně technických oprav je obsažen v příloze.



Poslední změna: 21. leden 2018 23:40 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám